Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

MESSEFILM

Med en messefilm får din messedeltagelse ekstra synlighed

Tag din messestand med dig overalt og få…

 

Øget kendskab

Alle dem, som af den ene eller den anden grund, ikke var på besøg ved din stand kan gennem en messefilm få en følelse af at have været der selv. Ved at dele din messefilm på egen hjemmeside eller sociale medier, kan du tage din messestand med overalt.

Mere salg

Ønsker du at præsentere et nyt produkt eller service, kan en messefilm understøtte dine salgsønsker, idet du kan vise det ønskede produkt suppleret af stemningsbilleder og kundeudtalelser.

Bliv inspireret af andres messefilm

Proløn på byggeriets IT-messe

Vølund Varmeteknik – El- og Teknikmessen 2018

REHAU – El- og Teknikmessen 2018

3M – El- og Teknikmessen 2018

Eagle – Verdens hurtigste laserskærer

AxFlow – FoodTech 2018

Derfor skal du vælge en messefilm hos os

Vi fortæller ægte historier med rigtige mennesker, som får dine kunder til at trykke på dine knapper.

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 3.000 film for mere end 600 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNAfilm skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Messefilm forlænger din synlighed

Viser du din virksomhed frem på messer? Og bruger I masser af ressourcer før, under og efter messerne?

Når du skal have filmet en messefilm, møder SIGNAfilm op ved din stand på messen med erfarne videojournalister og kameraer i bagagen. Her bliver der foretaget interviews eller produktfremvisninger, alt efter hvad I ønsker at uddybe fra jeres stand.

Det hele kan krydres med et par korte udsagn fra jeres kunder og andre stemningsbilleder optaget til din messefilm.

Og vil du gerne gøre opmærksom på dig selv, allerede inden I skal på messe, hvorfor så ikke bruge en messefilm i forbindelse med markedsføringen af jeres deltagelse ved fremtidige messer.

Optagelsen redigeres hurtigst muligt, så I kan bruge den på jeres hjemmeside og sociale medier, hvilket gør den tilgængelig for alle dem, der ikke havde mulighed for at besøge jer på messen.

 

Kombiner video med content og sæt skub i din marketing

Hos SIGNAfilm har vi et klart mål! Vi vil hjælpe din virksomhed, til at skaffe nye kunder. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine videoer. Vi mener at denne kombination, hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide, at binde video & digital kommunkation sammen, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Messefilm 1

Hvad får du, når du køber en messefilm?

Alt det du ikke ved, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

1 messefilm

6.500,-

Anden messefilm på samme messe

4.500,-

Ovenstående priser gælder for messer i Danmark. Ønsker du at få filmet på en udenlandsk messe, er du velkommen til at kontakte os og få en pris på opgaven.

Messefilm 2

Mark Berg, Key Account Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om messefilm? 

Kontakt Mark eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få udviklet en film for din virksomhed.