Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

MESSEFILM

Med en messefilm får din messedeltagelse ekstra synlighed

Tag din messestand med dig overalt og få…

 

Øget kendskab

Alle dem, som af den ene eller den anden grund, ikke besøgte din stand kan gennem en messefilm få følelsen af at have været der selv. Ved at dele din messefilm på din hjemmeside eller sociale medier, kan du tage din messestand med overalt.

Mere salg

Ønsker du at præsentere et nyt produkt eller service, kan en messefilm understøtte dine salgsønsker, da du kan vise det ønskede produkt suppleret med stemningsbilleder og kundeudtalelser.

Se fordelene ved messefilm

Hvad kan messefilm bruges til?

Messefilm forlænger din synlighed

Viser du din virksomhed frem på messer, så bruger du sikkert også masser af ressourcer før, under og efter messerne. Med messefilm kan du forlænge den oplevelse, din virksomhed skaber på messen. På den måde kan folk, der ikke fik besøgt jeres stand, eller folk, der gerne vil genopleve jeres virksomhed, få oplevelsen gennem en film.

Når du skal have filmet en messefilm, møder vi op ved din stand på messen med erfarne videojournalister og kameraer i bagagen. Her bliver der foretaget interviews eller produktfremvisninger, alt efter hvad I ønsker at uddybe fra jeres stand.

Det hele kan krydres med et par korte udsagn fra jeres kunder og andre stemningsbilleder optaget til din messefilm.

Lav en messe-invitation på film

Vil du gøre opmærksom på dig selv, allerede inden din virksomhed skal på messe, hvorfor så ikke bruge en messefilm i forbindelse med markedsføringen af jeres deltagelse ved fremtidige messer? Med en film-invitation kan du skille dig ud i mængden og give folk et preview på, hvad de kan forvente, når de besøger jeres stand.

Uanset hvad du skal bruge filmen til, garanterer vi, at optagelsen redigeres hurtigst muligt. Så kan I bruge den på jeres hjemmeside og sociale medier og gøre den tilgængelig for alle dem, der interesserer sig for jeres virksomhed og den pågældende messe.

Messerne er tilbage!

Selvom der har været lukket ned i en periode som følge af COVID-19, så er messerne på vej tilbage. Og der er en masse, der skal indhentes! Men der er også kommet en række nye teknologier, som kan gøre din messedeltagelse endnu mere effektiv. En messefilm er stadig en rigtig god idé, men den skal spredes og anvendes på den helt rigtige måde.

Læs vores artikel om at møde nye kunder med online kommunikation

Online kommunikation

Bliv inspireret af andres messefilm

AxFlow

Hi-messen 2019

Vølund Varmeteknik

VVS Messen 2019

Hvad får du, når du køber en messefilm?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser

Vi arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, så vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, der fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

Messefilm

Fra 7.500,-

Prisen gælder for messer afholdt i Danmark, hvor I er min. 3-4 virksomheder, som ønsker en film fra jeres messestand. 

Ønsker du at få filmet på en udenlandsk messe, er du velkommen til at kontakte os og få en pris på opgaven.

Send os din forespørgsel på messefilm

Vi har besøgt mange forskellige messer gennem årenes løb, så har du en konkret messe du skal til, hvor du gerne vil have optaget film, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Fortæl os, hvilken messe og hvor mange film, det drejer sig om, så vi kan give dig et konkret tilbud.

Kontakt os med en forespørgsel på messefilm

Messefilm - udstilling

Derfor skal du vælge en messefilm hos os

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Vi har produceret messefilm for mere end hundrede kunder, som har opnået flere tusinde visninger efter endt messe. Vi har  gennem fire år besøgt utallige messer i både ind- og udland.

|

Hurtig levering

Optagelsen redigeres hurtigst muligt, så I kan vise den på tværs af jeres kanaler til alle dem, der ikke havde mulighed for at besøge jer på messen. Den færdige messefilm vil have en længde på 1-3 minutter alt efter ønske.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak, musik og optagelse på én lokation inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Journalistisk tilgang

I SIGNAfilm tilgår vi vores film med en journalistisk tilgang. Det vil derfor være en uddannet videojournalist, der møder op på din messestand og sørger for, at interview og flotte billeder spiller sammen. 

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

MESSEKALENDER

Vi har gennem årene besøgt nedenstående messer. Har du planer om at besøge en anden messe, er du velkommen til at kontakte os.

 

HI Messen, MCH Herning

Dansk Rengøringsmesse, OCC Odense

Møbelmessen, MesseC Fredericia

Foodexpo, MCH Herning

El & Teknik, OCC Odense

 

 

Kloakmessen, MesseC Fredericia

Ejendomsmessen, Bella Center

Sportsfair, MesseC Fredericia

Entreprenør & Håndværk, MCH Herning

Foodtech, MCH Herning

Agromech, MCH Herning

Bauma, Munchen

Nordbau, Neumünster

Internorga, Hamburg

NorSHipping, Oslo

Jens Ole Bie | SIGNAfilm

Jens Ole Bie, Business Unit Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om messefilm? 

Kontakt Jens Ole eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få udviklet en film for din virksomhed.