Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

DOODLE FILM

Præsenter dine produkter og budskaber, så dine målgrupper forstår dem

Med en doodle film får din virksomhed…

 

Bedre forståelse

Med en doodle kan du fortælle dine historier kort og præcist – både med og uden farver. Dit budskab bliver leveret forståeligt hver gang, så dine målgrupper ikke er tvivl om, hvorfor din virksomhed eller dit produkt er unik.

Mere tid

Få en film, der klart og tydeligt formidler dine USP’er, så din virksomhed kan bruge tid på dét, I er bedst til. Nemlig at drive virksomhed. Konverter komplekse budskaber til noget fængende og sjovt – det får dine kunder til at spærre øjnene op.

Skil dig ud fra mængden med en doodle

Med en doodle bliver din virksomheds komplicerede budskaber håndgribelige og simple. Det bliver din løftestang til større forståelse for din virksomhed og dine produkter, services og ydelser. Din målgruppe får meget bedre forudsætninger for at forstå og dermed tage handling på dit budskab.

Med en tegnet film kan du styre både de visuelle elementer og det talte ord i filmen, og så er doodler svære at slå sig på. Derfor er en doodle også din virksomheds vej til bredere målgrupper på tværs af tidszoner og landegrænser.

I SIGNA hjælper vi dine budskaber med at blive fængende og forståelige, så din virksomhed får øget kendskab og salg gennem film og storytelling.

Vi tror på, at videoproduktion er den mest effektive måde at kommunikere din virksomheds gode historier og budskaber på.

Ønsker du en kommunikationsform, som er klar og tydelig over for dine kunder og potentielle kunder – hver eneste gang – så vælg en doodle fra SIGNA!

Læs med her, hvis du ønsker at vide mere om animationsfilm.

Så let er det at komme igang

Doodle film 1

Basic doodle

En basic doodle er for dig, der gerne vil have et simpelt udtryk. Genren er rigtig god til at forklare komplekse budskaber på en letforståelig måde. Scenerne bliver håndtegnet undervejs i filmen – deraf navnet doodle.

Doodle film 2

Colour doodle

Med en colour doodle får du flere understøttende virkemidler i din film. Farverne kan henlede seernes opmærksomhed til specifikke steder og budskaber på scenen. Scenerne bliver håndtegnet undervejs i filmen. Ønsker du, at hånden skal fjernes, kan dette også ønskes.

Kontakt os med spørgsmål vedr. animation

Bliv inspireret af andres doodle film

Silkeborg Forsyning

Din guide til sortering af dit affald

Geodatastyrelsen

Matriklen er nøglen til data om din ejendom

U-S-E Water-projektet

Integrering af dansk vandteknologi i Kina

Københavns Universitet

Vi støtter sundheden

Alabu boligfordele

Din vej til gode boligforhold

BV – ISO 27001

Vær ét skridt foran fjenden i kampen mod informationstyveri

Hvad får du, når du køber en doodle?

Alt det du ikke vidste, at du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Redaktionsmøde

Vi holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.

Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet, har du én runde rettelser.

Visualisering af dit projekt

Næste step i processen er at få skitseret dit projekt. Derfor skal du under dette punkt give feedback på skitser til din animationsfilm. Som altid skal du samle alle rettelser i ét dokument, så der ikke kommer drypvise ændringer undervejs.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din doodle film får det grafiske snit, som du ønsker.

1 basic doodle

Fra 17.000,-

1 colour doodle

Fra 19.000,-

Til SIGNAs grundpriser får du gode film, som dækker behovet hos omkring halvdelen af kunderne. Den anden halvdel har ønsker om, at der skal gøres lidt ekstra. De ønsker ekstra tid til flowet, korrektur runder, ekstra længde, undertekster, nedklip til kortere version eller … 

Har du mere på hjerte, kan du sagtens købe flere film på én gang. Jo mere du køber, jo mere sparer du. Kontakt os for en samlet pris.

Derfor skal du vælge en doodle hos os

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNA, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 3.000 film for mere end 600 kunder på fire år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak og musik inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller ægte historier til rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Hør hvad 3 af vores kunder siger om at få lavet film

C-Value: SIGNA skabte tryghed

IMS: Det er nemt at få lavet film

H+H: Det har givet os et enormt boost

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din marketing

Hos SIGNA har vi et klart mål: Vi vil hjælpe din virksomhed med at opnå jeres mål! Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video og digital kommunikation, så du kan få resultater ud af dine film. Vi mener, at denne kombination hjælper dig til synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

Doodle
Doodle film 3

Peter Salling Friis, Key Account Manager & Filmelsker, Aarhus

Vil du høre mere om doodles eller have et tilbud?

Kontakt Peter eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få produceret film for din virksomhed.