Vælg en side

Tillykke med din nye film!

Nu skal den aktiveres, så den kan blive set af en masse mennesker – og allerhelst den målgruppe, du har sat dig for øje.  Derfor skal den skal ud og leve på din hjemmeside, på de sociale medier og hvor du ellers plejer at ramme din målgruppe. Måske i en mail eller på din YouTube-kanal? Mulighederne er mange.

Boost din film 1

Skal du have hjælp til at aktivere din film?

Er du tvivl om, hvordan du nu skal aktivere din nye film? Den hurtigste måde at komme i gang på er at ringe eller skrive til mig. Du får gratis hjælp til spørgsmål om din nye film, og jeg kan også hjælpe dig med at komme i gang med at bruge filmen.

 

Peter Salling Friis,
Strategic Advisor

+45 30 22 79 55 

peter@signafilm.dk

Peter | SIGNAfilm

Her er de hyppigste spørgsmål efter filmen er modtaget

Hvordan downloader jeg filmen?

Er du i tvivl om, hvordan du downloader din nye film, kan du ringe og blive guidet – eller tjekke denne film:

Hvordan får jeg filmen på vores hjemmeside?

Du skal selvfølgelig have filmen på din hjemmeside, så de besøgende hurtigt kan få et indtryk af din virksomhed eller produkt. Hjemmesider bygges i mange forskellige systemer, men jeg vil gerne prøve at hjælpe dig over telefonen. Hvis du er mere til selvhjælp, så prøv at se denne video.

Hvordan spreder jeg bedst videoen på sociale medier?

Udviklingen går stærkt og det ændres løbende, hvordan du bedst lægger video på de sociale medier. Umiddelbart er det bedst at uploade din film direkte til det enkelte medie i stedet for at indsætte et link til YouTube eller Vimeo. Det har noget med algoritmen at gøre. Ring og få en snak – så vil jeg gerne guide dig i forhold til de nyeste trends. Og husk for øvrigt, at SIGNAfilm har en del content specialister ansat, der hjælper virkomheder med at skabe et nyhedsflow på SoMe, så kunderne opdager og huske dem.

Kan jeg måle, hvor mange der ser filmen?

Måling er altid vigtigt, så du ved, om filmene bliver set og giver værdi. Er du i tvivl om, hvordan du kan gøre det, så giv os et kald, så hjælper vi dig på vej.

Skal der helst være undertekster på?

Det siges ofte, at over 80 % af alle film på sociale medier ses uden lyd. Derfor er det en rigtig god ide med undertekster. SIGNAfilm hjælper dig gerne med undertekster – og med at få dem ud på den bedste måde. Ring og få et godt råd – men tjek eventuelt denne video først.

Er det bedst at bruge YouTube eller Vimeo?

Vimeo versus Youtube? Hvad er bedst?
Hos SIGNAfilm anbefaler vi Vimeo, som vi allerede har uploadet din film til, så du kan begynde at bruge den. Det guider jeg dig gerne til.

Har du lyst til at få videoen på din egen Vimeo eller YouTube, så hør mere om fordele og ulemper i denne video. Det kan være lidt trick

y, så du kan også give mig et kald 🙂

Vidste du, at SIGNAfilm kan hjælpe med at gøre din virksomhed meget synlig på sociale medier?

I denne film kan du høre, hvordan en af Europas største producenter af porebeton har fået langt flere følgere og visninger på SoMe.

Har du lyst, kan vi tage et uforpligtende møde, om, hvordan din virksomhed kan komme til at brænde igennem på de sociale medier. Vi har kontor i både København, Aarhus og Fredericia, så vi kommer meget gerne forbi til en kop kaffe.

Peter Salling Friis | SIGNAfilm

Peter Salling Friis
Strategic advisor
+45 30 22 79 55
PETER@signafilm.dk

Få aktiveret din film nu! Kontakt mig

Har du brug for hjælp til at få din film ud i verden?

Ring til vores marketing specialist, Fie. Hun kan hjælpe dig med at få din film godt på vej.