Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

3D-ANIMATION

Kom rundt i alle hjørnerne af din virksomhed med en 3D-animationsfilm

En 3D-animationsfilm er din billet til…

 

Stærk visuel kommunikation

Når du har behov for fremstilling af en figur, maskine eller noget helt tredje, kan 3D-animation lave en virkelighedstro gengivelse af dit produkt eller dets anvendelse. Du har derfor mulighed for at styrke din visuelle kommunikation, da du får alle skjulte hjørner og detaljer med i 3d film.

Mere tid

Spar tid på at forklare, hvordan dine smarte løsninger virker med en 3D-animationsfilm. En to-tre minutters film kan være 80 procent mere effektiv og formidle lige så mange oplysninger som en stak trykt materiale, der tager 20 minutter at læse.

Specialudviklede løsninger

Vores specialister kan lave 3D-visualisering og 3D animation til teknisk brug og til marketing.

Vi leverer specialudviklede løsninger til brug, som produktfilm og instruktionsfilm. 

Vis hvad din virksomhed kan med en 3D-animation

Vil I gerne skille jer ud fra mængden med en fed præsentationsvideo, der i detaljer kan vise lige præcis, hvordan jeres maskiner og produkter virker? Så bestil en 3D-animationsfilm og lad din virksomheds budskaber og produkter skinne over for din målgruppe.

En 3D-animation er nemlig genial til at fortælle historier, fordi du kan konstruere en skræddersyet figur eller virkelighed, der rammer de rigtige følelser og budskaber, du ønsker at servere for dine målgrupper.

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord, så forestil dig lige, hvor meget et billede i bevægelse siger!

I SIGNAfilm er vi danmarksmestre i animationsfilm. Vi laver 200 animationsfilm om året, og derfor ved vi, at det øger din synlighed og dit salg. Gennem storytelling og animerede film kommer du dine kunder og potentielle kunder i møde. Og det er effektivt kommunikation.

Ønsker du en kommunikationsform, som er klar og tydelig over for dine kunder og potentielle kunder – hver eneste gang – så vælg en 3D-animationsfilm fra SIGNAfilm!

Er du interesseret i at vide mere om animationsfilm? Så læs med her.

 

Bliv inspireret af andres 3D-animationsfilm

Rokkedahl Energi

Varmevekslere til fjerkræstalde

Frontmatec SCADA S2

Diagnose and prevent problems

JVL The Factory

Design of motors for your requirement

Kockumation Levelmaster®

Software til styring af læsning på skibe.

ENABL Tagline

Safe and controlled lifting of heavy objects

Cralog Academy

Training certified Service providers of Lifeboats and Cranes

Biogasclean

Explaining the biotrickling process

Eldan Recycling

Explaining the Cracker Mill

Nordisk Innovation

Rottespærre til kloakledninger

InVentilate

Sustainable ventilation

Casino Munkebjerg

Benny the Bulldog i Las Vegas

MLD Trawl Doors

Trawl Steering Systems

3d-animation skaber liv og tydelig forklaring

Hvad får du, når du køber en 3D-animationsfilm?

Alt det du ikke vidste, du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Redaktionsmøde
holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.
Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet, har du én runde rettelser.

Visualisering af dit projekt

Næste step i processen er at få skitseret dit projekt. Derfor skal du under dette punkt give feedback på skitser til din animationsfilm. Som altid skal du samle alle rettelser i ét dokument, så der ikke kommer drypvise ændringer undervejs.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

FÅ DIN INDIVIDUELLE PRIS PÅ DIT 3D-PROJEKT

Vi er klar til at hjælpe dig med din 3D-animationsfilm. Send os en forespørgsel, så vi kan tage en snak om dit projekt og give dig din præcise pris.

Prisen er ofte lavere end hvad kunderne forventer. Så spørg os bare!

Derfor skal du vælge en 3D animation hos os

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 5.000 film for mere end 500 kunder har vi prøvet lidt af det hele. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak og musik inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier til rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Brian Andersen | SIGNAfilm

Brian Andersen, videojournalist

Vil du høre mere om 3D-animationer? 

Kontakt Brian eller en af vores andre videojournalister på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kommer i gang med at få udviklet film for din virksomhed.