Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

2D-ANIMATION

Glæd dine kunder med en animeret film om din virksomhed, produkter eller budskaber

Sig det med 2D-animation og skab tillid, tryghed og øget omsætning

 

Teknikkerne i 2D animation bliver konstant bedre og det giver nye muligheder for at kunne skabe avancerede og detaljerede animationer. 2D animation kan skræddersys, så det afspejler virksomhedens brand identity på en kreativ og indbydende måde. En 2D animationsfilm fanger seernes opmærksomed og det forbedrer engagementet gennem dynamisk og visuelt tiltalende indhold. I forhold til bæredygtighed spares der en masse kørsel til optagelser ligesom der ikke er problemer med GDPR, når en medarbejder ikke længere er i virksomheden.

Tillid og tryghed

Hvis animation er et sprog, er det et sprog, vi alle kan forstå. I en 2D-animationsfilm får du mulighed for at lege med figurer og verdener, der skubber dine budskaber frem, så ingen er i tvivl om, hvem du er, og hvad din virksomhed kan.

Øget omsætning

Med en 2D-animationsfilm har du en film, der i alle døgnets timer sælger dine produkter. Og når filmen er klart og tydeligt formidlet, tager det ikke lang tid, før dine passive gæster bliver til aktive kunder. Hvilket kan aflæses på din virksomheds bundlinje.

Vis hvad din virksomhed kan med en 2D-animation

Mangler din virksomhed en salgstale, der står lige skarpt hver gang? Animationsfilm er fremtidens kommunikation, og vil du gerne have, at dine kunder og målgrupper forstår din virksomheds budskaber, hvorfor så ikke fortælle det én gang for alle med en 2D-animationsfilm?

Animation er nemlig genialt til at fortælle historier, fordi du kan konstruere en skræddersyet figur eller virkelighed, der rammer de rigtige følelser og budskaber, som du ønsker at servere for dine målgrupper.

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord, så forestil dig lige, hvor meget et billede i bevægelse siger!

I SIGNAfilm er vi Danmarksmester i animationsfilm. Vi laver 200 animerede film om året, og derfor ved vi, at det øger din synlighed og dit salg. Gennem storytelling og animerede film kommer du dine kunder og potentielle kunder i møde. Og det er effektiv kommunikation

Ønsker du en kommunikationsform, som er klar og tydelig over for dine kunder og potentielle kunder – hver eneste gang – så vælg en 2D-animationsfilm fra SIGNAfilm!

Hvis du vil vide mere om animation, så læs med her.

Bliv inspireret af andres 2D-animationsfilm

Nanolink

Så har du altid værktøj lige ved hånden

IMS

Overholder dit arkiv GDPR-reglerne?

Say hello to Futedo

Sanitary IT system optimize costumer experience

Struqtures

Workshop med en handlingsplan

Nordfyns Finans

Leasing giver fordele til dig

Land-Syd

Nyt smart system til plantegning

Klik og se SIGNA løsninger udført i forskellige brancher

2D-animation - vi fortæller det komplicerede

Hvad får du, når du køber en film fremstillet som 2D animation?

Alt det du ikke vidste, du får:

Projektledelse

Vi tager ansvaret for at planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier bliver opfyldt uden at lægge beslag på din tid. På den måde får du den film, du drømmer om, uden at gå til uendelig mange møder med os.

Redaktionsmøde
holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.
Storyboard

Efter redaktionsmødet skriver vi et storyboard til dig, hvor speaket og scenerne beskrives. Når storyboardet er skrevet, har du én runde rettelser.

Visualisering af dit projekt

Næste step i processen er at få skitseret dit projekt. Derfor skal du under dette punkt give feedback på skitser til din animationsfilm. Som altid skal du samle alle rettelser i ét dokument, så der ikke kommer drypvise ændringer undervejs.

Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Køb flere film og få en bedre proces. Nedenstående priser gælder ved grafiske 2d-animationsfilm på op til 2 minutters varighed og er baseret på journalistisk storytelling.

Pris fra 22.500 kr./stk.

Når SIGNAfilm laver 2D-animation arbejder vi med udvikling af historien gennem anvendelse af journalistiske storytelling teknikker.

Til SIGNAfilms grundpriser kan du tillægge, at der skal gøres lidt ekstra i forbindelse med indhold, æstetik eller længde. Har du behov for ekstra tid til flowet, flere korrektur runder, ekstra længde, undertekster, nedklip til kortere version eller noget helt andet, så siger du bare til – eller vi aftaler det hen ad vejen.

Derfor skal du vælge 2D-animation fra SIGNA

Vi fortæller ægte historier til rigtige mennesker, som får dine kunder til at trykke på dine knapper.

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNAfilm, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 5.000 forskellige film for mere end 500 kunder har vi arbejdet med de fleste brancher og virksomhedstyper. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset emne.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Faste lave priser

Alle vores priser på film er gennemsigtige. Du får speak og musik inkluderet i prisen, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til din film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller historier.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Få svar på dine spørgsmål

3 + 2 =

Kombiner video med kommunikation og sæt skub i din marketing

Hos SIGNA har vi et klart mål! Vi vil hjælpe din virksomhed, til at skaffe nye kunder. Vi mener ikke, at hverken kommunikation eller video kan stå alene. Derfor kombinerer vi video med din digitale kommunikation, så du får bedre resultater ud af dine videoer. Med denne kombination opnår du synlighed, forståelse og mere salg.

Vil du vide mere om, hvorfor det er en god ide at kombinere video og digital kommunkation, så tag et kig på vores SIGNA 360 koncept, der binder kunderejsen sammen fra A-Z.

SIGNA 360 | SIGNAfilm
Peter | SIGNAfilm

Peter Salling Friis
Strategic Advisor – Aarhus

Vil du høre mere om 2D-animation?

Kontakt Peter eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på hvordan du kan komme i gang med at få udviklet film for din virksomhed.