Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

SPEAKERE

Vælg din favoritspeaker

På denne sider finder du de fleste af vores faste dygtige speakere. Vælg den stemme, du synes passer bedst til din film – det er inkluderet i prisen. Er der tale om sprog, der ligger udover de nævnte, så finder vi også en løsning på det. Hos SIGNA har vi brugt speakere, der har talt Farsi, Urdu, Ukrainsk, Tyrkisk, Grønlandsk og flere andre. Når der er tale om speakere, der ikke er på vores faste repertoire, så kan der forekomme en mindre prisforskel.

 

Sprøde danske stemmer

Crisp English voices

Knackige deutsche stimmen

Voix françaises franches

Skarpa svenska röster

Sprout norske stemmer

Speakere og voice over

Vi producerer ca. 1000 film om året og næsten alle har indtaling af speak med en stemme på et eller andet sprog. Speakere for SIGNA har flere års erfaring og har typisk eget studie eller har adgang til det. Vi tester vores speakere for at vurdere stemmens klang, fleksibilitet, leveringssikkerhed og professionalisme. Som følge af vores volumen så handler vi direkte og kun meget sjældent via et speakerbureau.

Har du den stemme der skal til, så hører vi gerne fra dig. 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig!

Vil du være professionel speaker for SIGNA?

Brian Andersen | SIGNAfilm

BRIAN ANDERSEN, video journalist og ansvarlig for samarbejdet med vores speakere

Har du brug for hjælp?

Kontakt Stephan eller en af vores andre medarbejdere på 86 12 47 00, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med din film eller valg af speaker.