Vælg en side

VIDEOPRODUKTION

KAMPAGNEFILM

Dine budskaber fortjener at blive set, hørt og forstået.
Skab bedre resultater gennem effektivt brug af kampagnefilm.

Styrk dine kampagner med kampagnefilm som dit effektive værktøj 

Kraften i en stærk fortælling

Forestil dig at stå foran en skare og tale. Nogle lytter, andre er tabt i deres egne tanker. Men start en fængslende historie, og se, hvordan alles øjne fæstner sig på dig. Dette er magien ved storytelling som en fortælling.

I en verden, hvor informationsstrømmen aldrig stopper, er det fortællingens kraft, der skiller sig ud. Film giver os mulighed for ikke blot at informere, men at bevæge, inspirere og skabe en dybere forståelse. Med film fanger vi essensen af et budskab, væver det ind i en historie og præsenterer det på en måde, der forankrer sig i hjerte og sind. Når ord alene ikke rækker, skaber fortællingens kraft en uforglemmelig forbindelse mellem dit budskab og dit publikum.

Film, som medium, forstærker denne magi ved at kombinere visuelle billeder, lyd og bevægelse for at skabe en dybtgående emotionel respons. Gennem filmens fortælling kan vi transformere en simpel besked til en oplevelse, et øjeblik, som dit publikum vil huske og reagere på.

Default Image Alt Text
Default Hover Image Alt Text

Kontakt os med spørgsmål om kampagnefilm

Engager din målgruppe

I dagens digitale tidsalder er det ikke nok blot at nå ud til din målgruppe; du skal engagere dem. Og du har ganske få sekunder.

Forestil dig at scrolle gennem dit nyhedsfeed. Hvad stopper dig? Det er sjældent bare tekst eller statiske billeder, men bevægelse, lyd og historiefortælling. Film er det medium, der fanger os og holder os engagerede, især når det taler direkte til vores interesser og følelser.

For din kampagne betyder det, at kampagnefilm skal målrettes præcist til din målgruppes behov, værdier og forventninger. Når dit indhold giver dyb efterklang, skaber du ikke bare opmærksomhed, men også varige relationer.

Film giver en unik mulighed for at skabe skræddersyet indhold, der taler direkte til hjertet af dit publikum. Med de rette billeder, toner og historie kan du fange deres opmærksomhed, fastholde deres interesse og inspirere dem til handling. Det handler ikke kun om at vise, men om at føle, og med film kan vi skabe den forbindelse, der omdanner passive seere til aktive deltagere i din kampagne.

Forstå historiens nuancer

I en verden af overskrifter og hurtige opdateringer higer vi efter substans og fordybelse. Film giver os denne mulighed. Det er et medium, hvor vi kan skræl lagene af, udforske hver facet og nuance, og stadig bevare en klar og kohærent fortælling. Uanset om det er at forklare en indviklet proces, formidle en følsom sag eller belyse et kontroversielt emne, gør film det med en dybde og nuance, der engagerer, informerer og efterlader et varigt indtryk.

En stærk kampagnefilm gør os nysgerrig og tillader os at udforske emner med en rigdom af detaljer, som få andre medier kan matche. Den kombinerer visuel, auditiv og emotionel stimulering for at give et holistisk billede af et emne, fænomen eller budskab.

Med film kan vi gå ud over overfladen, dykke ned i detaljerne, og samtidig præsentere dem på en måde, der er både indsigtsfuld og lettilgængelig. Det er kunsten at fortælle komplekse historier på en menneskelig måde.

Bliv inspireret af andres kampagnefilm

OFFER – det kan være svært at række ud efter hjælp!

Offerrådgivningen har døgnet rundt sin telefon 116 006 bemandet med dygtige og kompetente offerrådgivere, som kan hjælpe folk der oplever overgreb, færdselsuheld, indbrud, overfald eller andre situationer.
SIGNA har udarbejdet oplysningsfilm til brug på de sociale medier samt til annoncering på bl.a. Youtube.

Protox – væk med de grimme fuger i vinduer & på badeværelset

PROTOX har udviklet produktet FugeRen, som nemt fjerner skimmel og misfarvninger på fuger i vindueskarme og på badeværelset.
SIGNA har bistået med lanceringen i Danmark og Sverige.

 

Læs til ingeniør på VIA University – Made to Make

Hos VIA UNIVERSITY COLLEGE har man forskellige ingeniøruddannelser, som man gerne vil mere fokus på.
SIGNA laver løbende kampagnefilm for de forskellige uddannelser for at tiltrække studerende til de enkelte retninger.

Hvad får du, når du bestiller en kampagnefilm?

Alt det du ikke vidste, du får:

Projektledelse og udvikling af fortællingen

Vi tager teten og ansvaret for at udvikle, planlægge, organisere og styre dit projekt fra start til slut. Vi sørger for, at dine succeskriterier med kampagnen bliver opfyldt uden at lægge beslag på for meget af din tid. Vi anerkender at kampagnen sandsynligvis er vigtig for dig – og derfor skal vi udvikle en film, som performer. 

Fri kørsel til en destination

Den første optagelseslokation er inkluderet i grundprisen. Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Ønsker du andre destinationer, kan du tilkøbe det.

Redaktionsmøde
holder ét møde, hvor vi aftaler processen for resten af forløbet. Vigtigst af alt er, at vi snakker om budskaberne, der bliver din films motor.
Gode fortællerstemmer

Vi har en række sprøde stemmer, som dine ører kender. Ønsker du et udenlandsk speak, har vi ligeledes stemmer fra hele verden.

Royalty-free musik

Alle vores film har underlægningsmusik, der understøtter den fremdrift, som er i speaket og på billedsiden. Musikken er til fri afbenyttelse, når først den er lagt på din film.

Redigering

Vi er professionelle filmfolk fra store produktioner, Tv-stationer og nyhedsredaktioner. Vi sørger for, at din film får det grafiske snit, som du ønsker.

Én runde rettelser
Vi arbejder fokuseret med én retterunde. Således skal du sørge for at få samlet alle rettelser i et samlet dokument, således vi ikke kommer ud i flere rettelser. Det er den projektledelse, som sikrer, at du får en effektiv film, som fortæller dine budskaber, så dine målgrupper forstår det.

FÅ EN PRIS PÅ DIN OPGAVE

Vores kampagnefilm er meget forskellige i beskaffenhed og budget. Når manusskriptet og storyboard er fastlagt, kan vi lave den endelige pris for selve fremstillingen. Men allerede tidligt i processen kan vi give dig et rimeligt præcist estimat.

Selve distributionen af kampagnen aftales typisk med vores content team, som er stærke i forhold til, hvad der skal til for at ramme en konkret målgruppe. Derfor tages de ofte med ret tidligt i processen.

Sådan foregår fremstillingen af en kampagnefilm

For at kunne fortælle en historie som kan mærkes, skal den fængende og spændende historie kunne foldes ud med billede, lyd og gode tekster. Grundlaget for en god kampagnefilm (såvel som vores øvrige film) starter med, at du er klar over, hvorfor du overhovedet vil lave filmen. Hvad er det filmen skal gøre for dig? Hvilke spørgsmål skal den besvare? Hvem er målgruppen? Og hvad vil du gerne have, at seerne tænker, føler og gør, når de har set filmen?

Trin-for-trin – fra idé til færdig kampagnefilm

1.

Møde og afstemning af forventninger

1. Møde

Vi skal forstå dine behov og mål med kampagnen.

2.

Manusskript & storyboard

2. Storyboard

Vi skræddersyr en fængende historie, som passer til dit budskab

3.

Fremstilling af film til kampagnen

3. Produktion

Vi sammensætter et team, som kan skabe den ønskede kampagnefilm

4.

Levering og distribution af kampagne

4. Levering & distribution

Vi kan bidrage med distribution af filmen på diverse platforme

Derfor skal du vælge os til din kampagnefilm

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en film hos SIGNA, leder vi din videoproduktion, så du undgår uendelige møder – og i stedet for kan bruge tid på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Mere end 5.000 film for mere end 600 kunder på syv år. Langt de fleste leveret inden for fire uger. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Vi laver et uforpligtende telefonmøde med dig, hvor vores content specialister kommer med gratis råd.

Jan Tanderup | SIGNAfilm

Jan Tanderup Petersen, CEO & Filmelsker, AARHUS

Vil du høre mere om kampagnefilm?

Kontakt Jan eller en af vores strategic advisors på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan få produceret stærke kampagne med nuance, dybe og en god fortælling.