Vælg en side

Filmproduktion i København

 

Skal du have produceret film i København?

SIGNAfilm tilbyder hurtig, effektiv og billig filmproduktion i København og omegn. Med kontor beliggende i Hvidovre, kan en af vores videojournalister nemt og hurtigt komme ud til dig, der skal have produceret film i hele København og omegn.

Vi har faste lave priser på alle vores film, og når du bestiller din film hos os, får du automatisk transport til én valgfri lokation med i prisen. Vi tilbyder ca. 15 forskellige filmtyper, som du alle kan få produceret i København.

Landingsside_filmproduktion - København 1

Lokal samarbejdspartner på film

SIGNAfilm er oprindeligt jysk og har kontorer i hhv. Aarhus, Fredericia og København. Det har vi, fordi vi gerne vil være tæt på vores kunder. Skal du f.eks. have en filmproduktion i København, kan vi hurtigt komme til dig uden de store omkostninger – og på den måde kan vi holde prisen på filmen nede.

Vi tager dig i hånden i hele produktionen af din film – fra indledende kontakt, til storyboard, til optagelse til færdig film. Hvis alt går som smurt, kan vi have din film klar på under fire uger. 

Hvad siger kunderne om en filmproduktion hos os?

|

”Efter noget tid kunne vi også slippe arbejdsopgaver ift. det at filme. Det har ikke været nødvendigt for os at være indblandet i hele processen. Vi har haft tillid til, at SIGNAfilm kunne løse opgaven, fordi de kom ind med den faglighed, de har. Vi kunne slippe det med ro i maven – det styrer de helt og aldeles, og så passer vi andre opgaver imens.”

Jan Gudiksen, IT- og Marketingschef, AC Hydraulic

|

”Da vores forhandlere opdagede, at vi fik lavet videoer, blev de meget begejstrede. For dem er det jo bare plug’N’play, som kan bruges direkte i deres marketing. De oplever, at det fanger både dem selv og deres kunder. Når vi skal have lavet flere film, vil vi helt sikkert bruge SIGNAfilm igen.”

Louise Søderberg Ketmer, Marketing Coordinator, Contour Design

Landingsside_filmproduktion - København 2

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager, København

Skal vi tage en snak?

Vil du også gerne forklare dit produkt eller din løsning én gang for alle? Så kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig godt videre.