Vælg en side

FÅ GRATIS SPARRING TIL DIN ONLINE STRATEGI

Vi mærker i disse dage en øget krisestemning, der for mange resulterer i en midlertidig komatilstand. Det betyder, at mange udskyder beslutningerne til, når vi er “på den anden side”, men i stedet for at stikke hovedet i jorden, bør du overveje, hvordan du kan være proaktiv og tænke fremad. Og skal vi kigge fremad, står én ting klart for os: Digital kommunikation kommer til at blive afgørende for din virksomhed.

Måske er det netop nu, du skal udnytte situationen til at få styr på den fremtidige strategi. Hvordan skal I kommunikere; hvad skal I kommunikere; og hvem skal I kommunikere til for at holde gang i forretningen? Måske har I allerede en strategi, men sandsynligheden for, at den får brug for en justering, er stor.

Vi er specialister i online kommunikation, og vi hjælper dig gerne med at tænke fremad. Derfor har du lige nu mulighed for at booke ½ times gratis video- eller telefonmøde med en af vores Online Marketing Specialister.

Book et møde med en specialist og få gratis sparring til din online strategi

Book møde Online Marketing Manager 1

Ditte Vinther Andersen

Online Marketing Specialist

Book møde Online Marketing Manager 2

Michelle Hemmingsen

Online Marketing Specialist

BOOK ET MØDE MED OS

Er du interesseret i ½ times gratis sparring, så udfyld venligst formularen nedenfor med dine oplysninger. Alle felter skal udfyldes, og når din forespørgsel er indsendt, kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt, der passer dig.

Book møde Online Marketing Manager 3

Få hjælp til din online strategi

Med vores online strategi får du lagt en realistisk strategi for dine online indsatser, der er tilpasset din forretning og jeres marked. På den måde sikrer du en fokuseret indsats og et grundlag for at bruge din tid og dine penge bedst muligt.

Pris: Fra 30.000,-