Vælg en side

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev!

Jeg glæder mig over, at du gerne vil modtage vores spændende nyhedsbrev “Stories by SIGNAfilm”.

Du kommer til at få en masse spændende viden om, hvordan man kan kombinere video og digital kommunikation samt nye trends inden for begge områder. Derudover får du indblik i, hvordan vores kunder oplever succes med netop disse ting.

Jeg håber, at nyhedsbrevet lever op til dine forventninger. Har du ideer eller input til vores nyhedsbrev, så kontakt mig endelig.

De bedste hilsner,
Jan Tanderup Petersen
CEO & Partner

Jan Tanderup Petersen

Jan Tanderup Petersen

CEO & Partner

Vil du have mere viden med? Tag et kig på vores 3 nyeste blogs

Hvordan skriver du værdifuldt content til din målgruppe?

Hvordan skriver du værdifuldt content til din målgruppe?

Når du sætter dig ved tasterne for at skrive et blogindlæg, et SoMe-opslag, et nyhedsbrev eller noget helt fjerde, har du naturligvis et formål med skriveriet. Måske har du en nyhed at bringe, et tilbud at give eller en anden form for information at levere. Det vigtigste formål er, uanset budskab, at dit content (indhold) skaber værdi for din målgruppe. Det er nemlig essensen af content marketing. Nu sidder du måske lidt med ’no shit, Sherlock ’-følelsen. For selvfølgelig skal dit content skabe værdi for dem, som læser det. Men det er bare lettere sagt end gjort. Content produktion er nemt at tale om, men selv de bedste intentioner er intet værd, hvis de ikke udleves. Derfor får du her en miniguide til, hvordan du producerer værdifuldt content til din målgruppe.
Giv dine kunder en wow-oplevelse med dronefilm og luftfoto

Giv dine kunder en wow-oplevelse med dronefilm og luftfoto

Hvis du tror, at fjernstyrede droner kun er for gadget-nørder, der vil se, hvor højt og langt de kan flyve, tager du grueligt fejl. Droner kan rent faktisk bruges professionelt til at lave fantastiske dronefilm og luftfotos, som gør det utrolig svært for dine kunder at miste interessen.