Vælg en side

Storytelling i film er i mange situationer det mest effektive redskab til at forklare tekniske dimser og dutter. Komplekse produkter kan være svære at gøre interessante og letforståelige, men her kan storytelling og film være en god og livfuld løsning.

Kloakvand, slam og gasser er ikke de mest sexede ord, jeg kan komme i tanke om. Jeg ved da godt, at det er en naturlig del af den verden, vi lever i, men det er ikke ting, jeg føler det store behov for at lære mere om. Og ærligt talt, så ved jeg ikke ret meget om, hvordan hele vores kloaksystem, rensningsanlæg osv. fungerer. Og det lyder også lidt komplekst at lære.

Heldigvis (for alle) arbejder jeg ikke med kloaker og rensning. Men det er der jo andre, der gør. Og for dem er denne usexede, nørdede og en anelse kedelige viden jo utrolig vigtig.

Og det er også tilfældet for virksomheden Ellehammers kunder. Ellehammer producerer nemlig ejektorer, der kan pumpe beskidt materiale som f.eks. gasser og støv fra det ene sted til det andet. Og ja, allerede der begynder det jo at lyde lidt teknisk. Og det er det også. Derfor stod Ellehammer overfor den udfordring, at de skulle formidle, hvad de her pumper og ejektorer egentlig kan på en måde, der var nem at forstå. Og her var en tør tekst ikke vejen frem.

Derfor fik Ellehammer lavet denne film, der simpelt og visuelt illustrerer, hvad deres produkt kan på en måde, så selv jeg synes det er spændende at se. Dimser og dutter gøres levende. Rensningsanlæg og sprængninger kommer til at se fascinerende ud. Et teknisk og nørdet emne bliver gjort meget mere spiseligt. Vil du se, hvad jeg mener, så afspil videoen nedenfor.

Hvis du har et teknisk, komplekst eller nørdet produkt, du skal forklare til dine kunder, medarbejdere eller andre interessenter, er storytelling i film måske også den rette løsning for dig. Læs mere om de forskellige filmtyper vi tilbyder her.

Storytelling i film gør ejektorer spændende 1

Michelle Hemmingsen

Content marketing manager

Mail: michelle@signafilm.dk

Telefon: +45 29 73 46 77