Vælg en side

Andet

Her har vi samlet de resterende spørgsmål. Kan du ikke finde det du søger, kan du altid kontakte os.

Generelt 

Kan I tale ind i vores teknisk komplekse dagligdag?
Uanset om det er til film eller content, sætter vi os grundigt ind i din branche, din historie og dine produkter. Det gør vi blandt andet gennem redaktionsmøder, interviews og research. Og så får du naturligvis alting til godkendelse, så du altid har mulighed for at få de sidste detaljer og fagtermer helt på plads.
Hvordan fortæller man gode historier på film?

Show it – don’t tell it.

Vores erfarne Videojournalister er trænet i at finde frem til og formidle din virksomheds bedste historier i en kombination af nøje udvalgte billeder og speak. Det er nemlig grobund for god storytelling.

Er content marketing relevant for B2B segmentet?
Ja, helt bestemt! For det første handler vi altid med mennesker og ikke virksomheder – også når vi taler B2B, og derfor er content marketing også relevant her.

Undersøgelser viser faktisk, at beslutningstagerer allerede er 70% igennem kunderejsen, inden de kontakter en virksomhed. Særligt derfor er det vigtig, at din virksomhed er at finde med relevant content der, hvor din målgruppe søger informationer.

Laver I specialløsninger?
Vi er altid åbne for nye og spændende opgaver, og vi har gennem årene løst flere forskellige specialopgaver inden for både film og digital kommunikation. Herunder er eksempelvis moving timelapse eller hyperlapse film og tone of voice guides til skriftlig content.

Spørg endelig, og så finder vi ud af, hvordan vi bedst muligt imødekommer jeres ønsker.

Hvem er ansvarlig for GDPR?
Som udgangspunkt er du selv ansvarlig for at få accept fra dem, som skal medvirke i film eller modtage nyhedsbreve. Vi hjælper dog gerne med nødvendige dokumenter eller vejledning, hvis du er i tvivl om, hvordan du håndterer dette eller skal have optaget film i offentlige rum.